Véletlenszerű portai személy kiválasztó

Tartozékok, kiegészítők

ASM121 hálózati tápegység

ELSATO ASM121 tápegység a személykiválasztóhoz A véletlenszerű személykiválasztó stabil és megbízható működésének biztosításához feltétlenül szükséges a megfelelő tápellátás, ami az ASM121 hálózati tápegységgel biztosítható. Teljesítménye elegendő ahhoz, hogy akár az opcionális BHF120 kiegészítő hang- és fényjelző egységet is működtesse. Kisméretű, magas hatásfokú, nagy megbízhatóságú korszerű készülék, amely közvetlenül bedugaszolható egy hálózati csatlakozó aljzatba, illetve az RPS210 készülék táp bemeneti aljzatába. Az ASM121 hálózati adapter rendelkezik az európai forgalomba hozatalhoz szükséges megfelelőségi és biztonsági tanúsítványokkal.

 

Az ASM121 ára a 2021 április 26-i állapot szerint nettó 2 800,- Ft+Áfa (bruttó 3 556,- Ft )

ECR200 rádió távirányító (opcionális)

ELSATO ECR200 távvezérlő a személykiválasztóhoz A kisméretű, kulcskarikára fűzhető, vagy zsebben hordható ECR200 rádió távirányító segítségével felülbírálható a véletlenszerű kiválasztás, és tetszés szerinti jelzés kikényszeríthető. Az RPS210 készülék csak az előzőleg hozzá betanított távirányítóval vezérelhető, és csak akkor, ha a programozásnál engedélyezve lett ez a funkció. A távirányító két nyomógombjához szokásosan a piros, illetve a zöld jelzést rendelik, de annak sincs akadálya, hogy mindkettőnek azonos legyen a funkciója. Úgy is beállítható, hogy visszaállítsa a véletlenszerű kiválasztást, törölve az előzőleg kiadott piros, vagy zöld jelzést kikényszerítő parancsot. Ez egy választható kiegészítő, nem feltétlen szükséges, csak ha igényli a szolgáltatásait.

 

Az ECR200 ára a 2021 április 26-i állapot szerint nettó 4 500,- Ft+Áfa (bruttó 5 715,- Ft )

BHF120 kiegészítő hang- és fényjelző (opcionális)

ELSATO BHF120 kiegészítő hang és fényjelző A BHF120 kiegészítő hang- és fényjelző készülék az RPS210 véletlenszerű személykiválasztó készüléknél alkalmazható, ha a jelzést távolabb, vagy feltűnőbben kell adni. A fenti típusú portai személykiválasztó készülékhez közvetlenül csatlakoztatható, egyéb bekötést, vagy tápfeszültséget nem igényel. Kicsi, könnyű, rendkívül egyszerűen felszerelhető esztétikus kivitelű készülék. Nagy teljesítményű piezo hangjelzőt és magas fényerejű LED-es fényforrást tartalmaz, így karbantartás mentesen hosszú ideig üzemeltethető, nincsenek kiégett izzók miatti bizonytalanságok. Jelzése teljesen szinkronban működik a vezérlő RPS210 készülékkel. A hangjelzés erőssége állítható. Ez egy választható kiegészítő, nem feltétlen szükséges, csak ha igényli a szolgáltatásait.

 

A BHF120 ára a 2021 április 26-i állapot szerint nettó 19 000,- Ft+Áfa (bruttó 24 130,- Ft )

Kapcsolódó oldalak: