ELSATO Kft. Referenciák

A referencialistán való szerepléshez, hozzájárulásukat adott vevőink (őrjárat ellenőrző rendszer, személykiválasztó készülék):


További vevőink, irányítószám szerinti feltüntetése:

2015. február 1-jei állapot, duplikációk nélkül: egy irányítószám csak egyszer szerepel, függetlenül attól, ha több vevőhöz is ugyanaz az irányítószám tartozik, ill. akkor is, ha visszatérő vásárló(k)ról van szó.
ELSATO Kft. referencia Nagyobb térképre váltás

Személyesen, telefonon készséggel pontosítjuk referencialistánkat, amely a biztonsági szolgálatokon kívül, a hipermarketektől kezdve, a közigazgatáson át, az autóipari beszállítókig bezárólag nagyon széles.

Amennyiben szeretné, hogy az Ön cége is felkerüljön a név szerinti a listára, töltse ki az alábbi adatlapot!
A cég megnevezésén túl nevét és email címét feltétlenül adja meg, hogy szükség esetén kapcsolatba tudjunk lépni Önnel (Adatvédelmi nyilatkozatunk itt érhető el).
Nevét, email címét nem jelenítjük meg az oldalon, és további tájékoztatók küldésére is csak akkor használjuk fel, ha ezt kifejezetten kéri a megfelelő választómező bejelölésével!

Az űrlap elküldésével hozzájárul, hogy cége nevét, a település nevét és honlapját megjelenítsük referenciáink között. Köszönjük!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:
Cég*:
Cím:
Web-lap:
Email*:
Telefon:
Mikor,
milyen rendszert vásárolt,
esetleg vélemény*:
Biztonsági kód*:
1193 Budapest, Klapka u. 62.
© ELSATO Kft. 1193 Budapest, Klapka u. 62. tel.: 0620 983-54-85 web: www.elsato.hu