Járőrellenőrző, csekkoló rendszer

Az őrjárat ellenőrző rendszer áttekintése (hanganyagban is)

Minden olyan esetben, amikor dokumentálni szükséges, ki-mikor-hol volt, a több éves tapasztalatok alapján folyamatosan továbbfejlesztett ESD járőrellenőrző, csekkoló rendszerünk, kényelmesen használható és megbízható megoldást ad. Alkalmazásával nem csak az őrszolgálat lefolyásának dokumentálása válik hitelesen bizonyíthatóvá, de a számonkérhetőség lehetőségének megteremtésével az objektum őrzés hatékonysága is jelentősen megnövekszik. Legújabb rendszerünk már érintés nélküli, RFID azonosítási technikát, és korszerű, USB számítógépes kapcsolatot alkalmaz. Az üzemeltetés nem jár rendszeres havi költségekkel, nincsenek előfizetési, adatátviteli, stb. díjak! A számítógépes kiolvasó program minden előző ESD adatgyűjtő készülék kiolvasására képes, az összes adatot egységesen kezelve, így ha már használja valamelyik előző járőrellenőrző csekkolónkat, akkor nyugodtan bővítheti rendszerét a legújabb, és legkorszerűbb típussal is.

Az őrellenőr rendszer három meghatározó részből áll:

WPU302 ellenőrző pont, az őrjárat útvonalának kijelöléséhez Az első rész a hely meghatározására szolgáló WPU302 ellenőrzési pont, aminek segítségével kitűzhető a bejárandó útvonal. Rendelkezésre áll a TDS300 típusú kulcskarikára fűzhető ellenőrzési pont is, ami például személyek azonosítására használható. Mindegyik ellenőrzési pont alkalmas szélsőséges időjárás hatásainak kitett környezetben való használatra, és semmiféle karbantartást sem igényel. Az azonosítás egy pillanat alatt megbízhatóan megtörténik.

ESD524 őr ellenőr készülék, csekkoló A második rész az ellenőrzési pontok meglátogatásának adatait és idejét gyűjtő ESD524 őrellenőrző, csekkoló készülék, amely kicsi, könnyű, robusztus felépítésű, beépített Li-ion akkumulátorát a CMO300 hálózati töltőkészülék segítségével, vagy a számítógépes adat kiolvasásra szolgáló UDC452 adatkábel segítségével, közvetlenül a számítógépről lehet feltölteni.

EGS402 járőr ellenőrző rendszer kiértékelő programja A harmadik rész az EGS402 őrjárat teljesítést kiértékelő számítógépes program. Futtatásához WindowsXP®, vagy újabb operációs rendszer szükséges, de egyébként nagyon szerény követelményeket támaszt a számítógéppel szemben. Az ESD524 készülékek eseménynaplóinak kiolvasásán és kezelésén túl elvégez minden beállítási és adatkezelési feladatot. A "Full" verzió képes a járőrszolgálat lefolyásának automatikus kiértékelésére is. Próbálja ki az ingyenes DEMO verziót!(PDF)  Prospektus letölthető innen

video  Bemutatóvideó megnézhető itt

Észrevételeit, javaslatait, kéréseit és kérdéseit is szívesen vesszük, kérjük küldje el nekünk, hogy termékeinket tökéletesen az Ön igényeinek megfelelőre alakíthassuk!

1193 Budapest, Klapka u. 62.
© ELSATO Kft. 1193 Budapest, Klapka u. 62. tel.: 0620 983-54-85 web: www.elsato.hu