Véletlenszerű portai személy kiválasztó

RPS210 véletlenszerű kiválasztó egység (random generátor)

Az RPS210 készülék a portai ellenőrzéseknél véletlenszerűen jelöli ki ellenőrzésre az áthaladó személyek egy beállítható százalékát. A kiválasztás az előlapon található nagyméretű kapacitív érintő felülettel indítható, aminek eredményét a készülék vörös vagy zöld fénnyel, és mindkettőhöz külön kiválasztható RPS210 véletlenszerű személykiválasztó készülék dallammal jelzi.
Egy 120x122 mm méretű falra szerelhető dobozban lett felépítve, amely mindössze 37 mm magas, és strapabíró ABS műanyagból készült. Az RPS210 külső, konnektorba dugaszolható tápegységről (ASM121) üzemel. Csatlakoztatható hozzá az opcionális BHF120 kiegészítő hang- és fényjelző egység is, ha hangosabb, vagy feltűnőbb jelzés szükséges, illetve azt máshol (távolabb) is kell adni.
Az RPS210 készülék hangereje szabályozható és számos működési paramétere szabadon megváltoztatható. Ezek közül a legfontosabb a kiválasztási százalék, de kiválasztható a piros és zöld jelzéshez tartozó dallam külön-külön, a dallam sebessége, a jelzés hossza, és még számos egyéb paraméter is. Természetesen a készülék használható a gyári alapbeállításokkal is, elegendő a kiválasztási százalékot (0,5-99,5%) módosítani a kívánt értékre. A beállított paraméterek akkor sem vesznek el, ha a készülék tápellátása megszűnik.
Megfelelő felprogramozás esetén a véletlenszerű választás helyett kikényszeríthető akár a piros, akár a zöld jelzés a rádiós távvezérlő (ECR200) segítségével. A kényszerített mód mindig, az azt követő első indításra vonatkozik, utána automatikusan törlődik.
Rendelkezésre áll egy programozható funkciójú bemenet, ami szintén használható bármely jelzés kikényszerítésére, vagy másodlagos indító nyomógombként, valamint egy kimenet, ami az RPS210 készülék számos üzemállapotának jelzésére használható.

Az RPS210 ára a 2017 május 29-i állapot szerint nettó 44 500,- Ft+Áfa (bruttó 56 515,- Ft )


(PDF)  Prospektus letölthető innen

Töltse le a Google Play-ről
Alkalmi, vagy változó helyen való használatra az RPS210 készüléket emuláló "Pass or Stop" Android alkalmazást ajánljuk.

1193 Budapest, Klapka u. 62.
© ELSATO Kft. 1193 Budapest, Klapka u. 62. tel.: 0620 983-54-85 web: www.elsato.hu