English  English 

Egészség, szépség, kívül, belül

A teázás élvezetének új élménye

Mindenki bármilyen alkalomhoz, élethelyzethez találhat teát, hogy élvezze annak áldásos hatását, legyen az egészség vagy betegség, hideg vagy meleg, reggel vagy este, mert
...Öröm a teázás: élvezni a meghitt pillanatot egy csésze teát kortyolgatva, hogy ez a derű átjárja testünket, gondolatainkat, érzelmeinket.
...Élvezet a teázás: átengedni magunkat az érzékeknek. Csodálni a színeket, örvényeket, formákat, ahogy a tea kioldódik. Beszívni finom illatát a gőzölgő csészéből, és megízlelni az első zamatos kortyokat, felmelegíteni kezünket a forró csészével.
...Hangulat a teázás: kitalálni, felfedezni az adott körülményhez legjobban illő teát, teakeveréket és ízesítőt. Megengedni, hogy testünk, lelkünk és szellemünk felszabaduljon, ízlelésünk, szaglásunk, látásunk magába fogadja a kellemes italt és helyzetet.
...Kikapcsolódás a teázás: megadni a módját a körülményekkel, mint zene, gyertya, illatmécses, kényelmes karosszék, ízléses csésze, egy könyv vagy jó társaság...
...Egészség a teázás: lendületesen indítani a napot, ébredés után egy csésze teával elűzve az álmosságot és felmelegedni. Napközben jó közérzetet biztosítva, csillapítani a szomjúságot. Felfrissülni, serkentve a szellemi tevékenységet, javítva a kedélyállapotot. Este lelassulni, feldolgozva és feloldva a stresszt, a mindannapi élet rohanását, feszültségét. Megnyugodni, lepihenve elaludni. Meggyógyítani és elűzni a testünket, szellemünket, érzelmeinket gyötrő betegségeket, megtisztulni.
Válasszon teát akár megelőzésre, akár gyógyításra a Gyógynövénytárból.

Oldalainkon foglalkozunk teakészítési tanácsokkal, a gyógynövények külsőleges felhasználási lehetőségeivel, aromaterápiával, fűszerekkel, és hasznos tanácsokkal a fogyi, narancsbőr, wellness/önbizalom, stressz/magabiztosság, relaxációs módszerek, szájápolás témakörökben.

Kellemes időtöltést kívánunk!

ELSATO Kft.

Ha szeretne csatlakozni, kattintson az ikonra     Ha szeretne csatlakozni, kattintson az ikonra     Ha szeretne csatlakozni, kattintson az ikonra

teáskanna teafilter.hu - Elsato Kft. teáskanna
http://www.elsato.hu ©2006 ELSATO Kft. Minden jog fenntartva!